Robomow TS-modeller knivar

Robomow TS modeller knivset innehåller två knivar så att du alltid kan byta ut båda knivarna samtidigt. När ett knivar behöver bytas ut rekommenderar vi att du ändå byter ut båda för att bibehålla bästa klippresultat. Bladet är av hög kvalitet och håller i genomsnitt en hel klippsäsong.

Visa filter

Några resultat

Visa filter

Några resultat

Robomow TS-modeller knivar

Har knivarna skadats på grund av att de stött emot hinder under klippningen? Eller klipps gräsmattan inte längre jämnt och det sticker ut grässtrån? Då behöver knivarna bytas ut. Byt alltid ut båda knivarna samtidigt.

Byta ut klippknivarna själv

Att byta ut knivarna på Robomow TS är enkelt att göra själv. Du bör alltid stänga av robotgräsklipparen helt först. Ta sedan bort säkerhetsanordningen och använd verktyget som medföljer robotgräsklipparen för att byta ut knivarna.

Lämplig för:

- Robomow TS 1000 - Robomow TS 1800

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Det är därför vi gör vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi ser till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag så kommer den hem till dig redan nästa arbetsdag.