Gardena robotgräsklippare sileno life 1250 knivar

Gardena robotgräsklippare sileno life 1250 knivarna finns i olika uppsättningar. Så vi har uppsättningar med så många som 3 till 90 knivar, tillgängliga i stål eller titan. Bladen för Gardena Sileno Life byts alltid ut i uppsättningar om tre. Detta beror på att alla tre bladen används samtidigt. Satserna levereras inklusive nya skruvar.

Om knivarna blir trubbiga kan de skada gräsmattan genom att dra ut grässtrån ur gräsmattan, eller genom att inte klippa grässtrån vilket resulterar i utstickande grässtrån.

Bladen är lätta att byta ut själv med en skruvmejsel. Byt alltid knivar och skruvar samtidigt.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena Sileno Life 1250 robotgräsklippare knivar

Vassa robotgräsklippare knivar ger bättre klippresultat. Om robotgräsklipparens knivar blir slöa måste de bytas ut. Detta är nödvändigt för att bibehålla ett bra klippresultat men också för din egen säkerhet. Detta beror på att trubbiga knivar går sönder mycket snabbare, vilket gör att vassa delar kan komma in i gräsmattan. Du kan enkelt byta ut knivarna själv. Allt du behöver är en skruvmejsel. Se till att du alltid stänger av robotgräsklipparen helt innan du byter ut knivarna. Bladen är lätta att skruva loss och därmed ersätta med nya knivar och skruvar. Se robotgräsklipparens bruksanvisning för att se hur du byter ut knivarna. Robotgräsklippare Knivar för Gardena finns i olika stora uppsättningar. Det finns t.ex. uppsättningar med 3 knivar men också uppsättningar med 90 knivar. Alla knivar levereras med skruv. Knivarna finns i stål eller med titanbeläggning.