Bosch Robotgräsklippare knivar Indego 800

Knivarna nedan är avsedda för Bosch Indego 800 och Bosch indego 800 Connect. Denna robotgräsklippare använder 3 knivar, som måste bytas ut samtidigt. Som ett resultat kommer du att uppleva ett optimalt klippresultat. Vi rekommenderar starkt att du byter ut dessa knivar för robotgräsklipparen varannan till var tredje månad för att undvika att knivarna går sönder eller att gräset klipps ojämnt.

Skruvarna, som fäster knivarna i gräsklipparens chassi, bör också bytas ut samtidigt varannan till var tredje månad. Dessa skruvar ingår i våra satser i samma antal som antalet knivar i satserna. Allt du behöver för att byta ut knivarna själv är en skruvmejsel.

Visa filter

Visar alla 8 resultat

Bulk inköp av knivar

Vårt sortiment omfattar knivar av komplett stål och titanbelagda robotgräsklipparknivar. Genom att köpa i stora partier kan du spara mycket på kostnaderna. Vi har till exempel uppsättningar med 3 knivar till uppsättningar med 30 knivar. Men letar du efter större uppsättningar? Då ber vi dig att kontakta oss, så att vi kan hitta en lösning som fungerar bäst för dig.