Robotgräsklippare knivar för Einhell

Robotgräsklipparbladen till Einhell robotgräsklippare är enkla att byta ut själv. Bladen är slipade på båda sidor och levereras med tillhörande skruvar. Vi rekommenderar att du byter ut knivarna i genomsnitt var 2:a till 3:e månad. Beroende på användning kan det vara nödvändigt oftare. På den här sidan hittar du alla knivar för robotgräsklipparen Einhell.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Njut av en snyggt klippt gräsmatta med Einhell robotgräsklippare

Slöa knivar gör att gräset fastnar bakom knivarna och förhindrar att gräset klipps ordentligt. Om gräset inte klipps ordentligt kan det skadas, vilket leder till fula fläckar i din gräsmatta. Det är därför nödvändigt att byta ut knivarna i tid. Vi rekommenderar att du inte slipar knivarna. Robotgräsklipparens knivar är mycket tunna och slipning kan leda till att delar av kniven bryts av och hamnar i gräsmattan. Detta kan vara farligt för dig och andra.

Olika typer av knivar

Som tidigare nämnts finns det olika typer av knivar. De vanliga stålklingorna är billigare och håller inte lika länge som de titanbelagda klingorna. I genomsnitt håller stålblad i två månader. De titanbelagda bladen håller i genomsnitt en månad längre än stålvarianten, i genomsnitt tre månader. Båda varianterna av bladen är dubbelt slipade, både nedtill och upptill. Dessutom levereras alla knivar med matchande skruvar.