Robomow RS-modeller knivar

Bladsetet för Robomow RS-modeller består av två knivar. Bladen är av gedigen kvalitet och håller upp till en hel klippsäsong, beroende på användning. Med detta set kan du omedelbart byta ut båda knivarna samtidigt, vilket också rekommenderas för att bibehålla bästa klippkvalitet.

Visa filter

Några resultat

Visa filter

Några resultat

Robomow knivar för RS-modeller - 2 knivar

Om ett eller två knivar på Robomow RS är utslitna bör du byta ut dem så snart som möjligt. Om du fortsätter att klippa med ett slött eller trasigt knivar kan det gå sönder snabbare, vilket kan leda till farliga situationer. Dessutom kan ett trubbigt knivar bryta gräset och orsaka fula och kala fläckar i gräsmattan. Med denna set har du omedelbart 2 knivar för att ersätta de gamla.

Lämplig för:

- Robomow RS 612 - Robomow RS 622 - Robomow RS 630 - Robomow RS 615 - Robomow RS 625 - Robomow RS 635 - Robomow RS 615 Pro - Robomow RS 615 u - Robomow RS 625 u - Robomow RS 625 Pro - Robomow RS 635 Pro S

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Det är därför vi gör vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi ser till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag så kommer den hem till dig redan nästa arbetsdag.