Robotgräsklippare knivar för Belrobotics

Det är enkelt att själv byta ut knivarna på din Belrobotics robotgräsklippare. Det är billigare att göra det själv och tar inte mycket tid. Knivarna bör bytas ut varannan till var tredje månad. För det är så du säkerställer optimala resultat. Bigmow har 15 knivar, Farmow har 15 knivar, Parcmow har 9 knivar och Greenmow har 6 knivar.

Visa filter

Visar alla 6 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Klipprobotarna från Belrobotics

Robotgräsklipparna från Belrobotics har 2 till 5 flytande klipphuvuden. Varje huvud har 3 knivar som maler gräset i små bitar. När klipproboten stöter på ett hinder kollapsar dessa knivar. Detta för att förhindra att de bryts av och att vassa delar hamnar i gräset. Vi rekommenderar inte att knivarna slipas, eftersom de kan gå sönder snabbare. Trasiga knivar kan hamna på gräsmattan. Detta kan orsaka farliga situationer.Bigmow och Bigmow ansluten har 5 skärhuvuden med 3 knivar vardera och använder därför 15 knivar samtidigt.Farmow från Belrobotics har också 5 skärhuvuden med 3 knivar och därför också 15 knivar igång samtidigt.Parcmow och Parcmow ansluten från Belrobotics har 3 skärhuvuden med 3 knivar och därför 9 knivar igång samtidigt. Greenmow och Greenmow ansluten från Belrobotics har 2 klipphuvuden med 3 knivar, vilket gör att den använder 6 knivar samtidigt. Vi rekommenderar att du alltid byter ut robotgräsklipparens knivar samtidigt, liksom skruvarna som fäster knivarna. Skruvarna medföljer knivarna.

Robotgräsklippare knivar beställs idag, levereras imorgon

Syftet med en robotgräsklippare är att minimera den ansträngning som krävs för att hålla din gräsmatta snygg. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag, kommer den att nå ditt hem redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.