Worx Landroid WG790E.1 robotgräsklippare knivar

Nedan finns alla tillgängliga knivsatser för Worx Landroid WG790E.1 robotgräsklippare. Denna robotgräsklippare använder 3 knivar som är anslutna till ett klipphuvud och dessa knivar behöver bytas ut varannan till var tredje månad. Bra vassa knivar ger dessutom ett mycket bättre klippresultat och du kommer inte att besväras av ojämnt klippta delar eller utstickande grässtrån.

Dessutom erbjuder vi Worx Landroid-knivar tillverkade av massivt stål och titan. Stålklingorna håller i genomsnitt 2 månader och är något billigare än titanklingorna. Robotgräsklipparknivarna i titan håller skärpan längre och är robustare än stålknivarna. Titanbladen håller därför i genomsnitt 3 månader innan de behöver bytas ut.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Worx Landroid WG790E.1 robotgräsklippare knivar

Lyckligtvis är knivarna mycket enkla att byta ut själv och de nödvändiga skruvarna medföljer varje set. Om du byter ut alla delar samtidigt kommer gräsklipparen att få bästa möjliga resultat. I vårt sortiment har vi specialblad med en titanbeläggning över de vassa kanterna, utöver de vanliga stålbladen. Dessa speciella titanblad håller i upp till tre månader. I vårt sortiment finns knivar av helstål och robotgräsklipparknivar med titanbeläggning. Genom att köpa i lösvikt kan du spara mycket på kostnaderna. Vi har till exempel uppsättningar med 3 knivar till uppsättningar med 30 knivar. Men letar du efter större uppsättningar? Då är du välkommen att kontakta oss.