Robotgräsklippare Knivar för Black & Decker

Black & Deckers robotgräsklippare använder ett avlångt och tunt robotgräsklippare knivar. Bladet har skäreggar i båda ändar. Nedan hittar du hela vårt sortiment av robotgräsklippare knivar från Black & Decker. Vi rekommenderar att du byter ut bladet minst en gång per år. Detta beror också på hur ofta du klipper, hur stor din gräsmatta är och hur många hinder, som stenar eller kvistar, som finns på din gräsmatta.

Visa filter

Visa alla 2 resultat

Visa filter

Visa alla 2 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Robotgräsklippare knivar från Black & Decker

Knivarna till Black & Deckers robotgräsklippare är robusta och har lång livslängd. I genomsnitt byts knivarna ut en gång per klippsäsong. Ibland kan det behövas oftare eftersom det också beror på hur robotgräsklipparen används och gräsmattans yta som ska klippas. För att bibehålla ett optimalt klippresultat är det nödvändigt att alltid klippa med ett vasst knivar. På så sätt skadas inte gräsmattan och gräset klipps jämnt. Kontrollera därför regelbundet bladets skick. För att byta ut och kontrollera bladet, se bruksanvisningen till din Black & Decker robotgräsklippare.

Slipning av robotgräsklippare knivar från Black & Decker?

Vi rekommenderar inte att robotgräsklipparens knivar slipas. Det finns flera skäl till detta. När du slipar ett knivar blir bladet nämligen tunnare. Eftersom kniven blir tunnare efter slipningen ökar också risken för att kniven går sönder. När kniven går sönder kan vassa bitar av kniven hamna i din gräsmatta och skapa farliga situationer. Dessutom är kniven också lättare att skada eftersom den är tunnare. Ett skadat knivblad kan skada gräsmattan genom att skapa kala fläckar eller genom att gräsmattan inte klipps jämnt.

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Det är därför vi gör vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi ser till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag så kommer den hem till dig redan nästa arbetsdag.