Begränsningskabel reparation satser

På den här sidan hittar du alla reparationssatser för perimetertråd och en kabeltestare för perimetertråd för snabb lokalisering av kabelbrott. Reparationsuppsättningarna för begränsningskabel finns i olika storlekar. Det finns till exempel små, medelstora och stora reparationssatser. Alla reparationssatser innehåller en kombination av signalkabelhållare, skarvklämmor och begränsningskabel.

Innehållet i reparationssatserna:

  • Liten: 4 skarvklämmor, 5 meter begränsningskabel och 10 signalkabelhållare.
  • Mellan: 6 skarvklämmor, 10 meter begränsningskabel och 20 signalkabelhållare.
  • Stor: 8 skarvklämmor, 20 meter begränsningskabel och 40 signalkabelhållare.

Minimera gnagskador med vår fiskoljefria begränsningskabel och förhindra dessutom slitage tack vare dess UV- och fuktresistenta beläggning.

Visa filter

Resultat 1-24 av 138 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 138 resultat visas

Använda reparationssatsen

För att använda reparationssatsen måste du först ta reda på var kabelbrottet är. Detta kan enkelt göras med en kabeltestare, men du kan också göra det manuellt genom att själv kontrollera hela kabeln för avbrott, skador eller kortslutningar. När avbrottet har hittats kan reparationen påbörjas. Du börjar med att ta bort den trasiga kabeln och ersätta den med en ny kabelbit. Säkra kabeln med de medföljande skarvklämmor genom att föra in ändarna i blocket och klicka till den blå delen av blocket. Fäst sedan kabeln med kabelstiften för att fixera den i marken.

Fiskoljefri begränsningskabel med UV- och fuktbeständig beläggning

När kablar innehåller fiskolja drar de till sig skadedjur. Vi rekommenderar därför att du använder en kabel som är fri från fiskolja. Det är också viktigt att begränsningskabel har en UV- och fuktbeständig beläggning. Om en kabel inte har en UV- och fuktbeständig beläggning kommer den att torka ut med tiden. Därmed torkar isoleringen ut och begränsningskabeln blir så småningom permanent skadad. Detta leder till att din begränsningskabel slutar fungera med tiden, vilket resulterar i signalförlust. Våra begränsningskablar är därför fria från fiskolja och har en UV- och fuktbeständig beläggning.