Worx Knivar till Landroid WR111MI robotgräsklippare

Denna sida innehåller vår samling av knivar för Worx Landroid WR111MI. Denna robotgräsklippare har 3 knivar som används samtidigt och av denna anledning också behöver bytas ut samtidigt. Vi rekommenderar att du byter ut dessa knivar varannan till var tredje månad för att hålla bladen vassa.

Dessutom erbjuder vi Worx Landroid-knivar tillverkade av massivt stål och titan. Stålklingorna håller i genomsnitt 2 månader och är något billigare än titanklingorna. Robotgräsklipparknivarna i titan håller skärpan längre och är robustare än stålknivarna. Titanbladen håller därför i genomsnitt 3 månader innan de behöver bytas ut.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Worx Knivar till Landroid WR111MI robotgräsklippare

Denna robotgräsklippare från Worx Landroid WR111MI. är en populär gräsklippare för hemmabruk. Därför är det också viktigt att hålla knivarna vassa, så att de inte går sönder och hamnar på gräset. Våra uppsättningar innehåller motsvarande bultar, som du måste byta ut tillsammans med knivarna. Detta är mycket enkelt att göra själv. Vår kollektion innehåller stålblad och robotgräsklippare knivar av stål med titanbeläggning. Dessa speciella titanbelagda knivar är belagda på alla vassa kanter och kan hålla i upp till tre månader. Vi levererar flera olika storlekar, så det finns alltid en lämplig set för dig. Att köpa i större partier kan spara dig mycket pengar. Våra standardpaket innehåller mellan 3 och 30 knivar, men om du behöver ett större antal knivar till robotgräsklipparen är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer då att se vad vi kan göra för dig.