Robotgräsklippare knivar för Yardforce

De nuvarande modellerna från Yardforce använder alla 3 knivar på 1 klipphuvud. Bladen fälls ut när robotgräsklipparen börjar klippa och fälls in när klipparen stöter på ett hinder. Att byta ut knivarna är enkelt och tar bara 10 minuter. Knivarna bör bytas ut varannan till var tredje månad.

Visa filter

Visar alla 18 resultat

Visa filter

Visar alla 18 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

De olika typerna av robotgräsklippare knivar för Yardforce robotgräsklippare

Blad av stål Standardbladen på robotgräsklippare är tillverkade av massivt stål. De är 0,6 mm tjocka och är slipade på båda sidor. Dessa knivar håller i genomsnitt i 2 månader. Titanbelagda robotgräsklippare knivar Om du letar efter knivar av bättre kvalitet är de titanbelagda bladen rätt val. Dessa titanbelagda knivar är hårdare än stålvarianten, vassare och håller i genomsnitt 3 månader.

Robotslipning av gräsklipparblad

Vi rekommenderar inte att du slipar knivarna på din robotgräsklippare. Bladen är redan ganska tunna som standard, och när du vässar dem blir metallen ännu tunnare, vilket gör det mer sannolikt att de går sönder. De vassa delarna av knivarna hamnar mellan gräset och skapar farliga situationer.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.