Husqvarna Automower 550 EPOS

Hela vår samling av knivar för Husqvarna Automower 550 EPOS finns på denna sida. Denna robotgräsklippare har 3 knivar som används samtidigt och av denna anledning bör de också bytas ut samtidigt. För en optimalt klippt gräsmatta är det klokt att byta ut alla dessa knivar samtidigt.

Dessutom erbjuder vi Husqvarna knivar tillverkade av massivt stål och titanbelagda. Stålbladen håller i genomsnitt i 2 månader och är något billigare än de titanbelagda bladen. De titanbelagda robotgräsklipparknivarna håller skärpan längre och är robustare än stålknivarna. De håller därför i genomsnitt i 3 månader innan de behöver bytas ut.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Husqvarna Automower 550 EPOS robotgräsklippare knivar

Alla våra knivar är likvärdiga med de extraknivar som levereras av Husqvarna och det är lika enkelt att byta ut dem som originalknivarna. I vårt sortiment finns både knivar av 100% stål och knivar med en speciell titanbeläggning. För att undvika att knivbladen bryts rekommenderar vi att knivbladen byts ut varannan till var tredje månad. I vårt sortiment finns uppsättningar i olika storlekar, så att du kan klara dig upp till en hel klippsäsong. De minsta uppsättningarna i vår kollektion är uppsättningar om tre, inklusive tillhörande skruvar. Vår största standarduppsättning innehåller 30 knivar och tillhörande skruvar. Om du letar efter en större set eller ett specifikt antal, tveka inte att kontakta oss.