Robotgräsklippare knivar för Florabest

Klipproboten Florabest Accu är Lidls robotgräsklippare. Denna robotgräsklippare har ett 3-bladssystem. Detta innebär att det finns 3 knivar fästa vid klipphuvudet som klipper gräset. Du kan enkelt beställa bladen till Florabest Accu Maairobot online. Nedan finns alla knivar som är lämpliga för robotgräsklipparen från Florabest. De är lätta att byta ut, så att din klipprobot snabbt kan köra på din gräsmatta igen.

Visa filter

Visar alla 18 resultat

Visa filter

Visar alla 18 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Florabest Accu Maairobot-blad

Dessa knivar blir slöa med tiden. Att knivarna på klipproboten Florabest blir slöa beror på att klipparen klipper små bitar gräs flera gånger i veckan. Dessutom finns det ofta stenar, kvistar och andra föremål mellan gräset som robotgräsklipparen kolliderar med. Därför rekommenderas också att knivarna byts ut varannan till var tredje månad. Det finns olika typer av knivar, stål eller aluminium. Stålblad är billigare, men håller inte lika länge (upp till 2 månader). Titanbelagda robotgräsklippare knivar är av högre kvalitet och därför robustare och vassare. Detta är också anledningen till att dessa knivar håller en månad längre i genomsnitt, eftersom dessa robotgräsklippare knivar håller 3 månader i genomsnitt.

Byte av knivar på Florabest robotgräsklippare

Bladen ska alltid bytas ut alla 3 på en gång, tillsammans med skruvarna. Om knivarna används för länge är risken större att de går sönder. När bitar bryts av hamnar dessa vassa partiklar i gräset och skapar farliga situationer. Knivarna är lätta att byta själv med hjälp av en skruvmejsel. 1. Stäng av klipproboten. 2. Vänd på klipproboten och skruva loss och ta bort de gamla knivarna och skruvarna med hjälp av en skruvmejsel. 3. Ta omedelbart bort allt gräsklipp och skräp på gräsklipparens undersida så att den kan komma tillbaka till gräsmattan på ett rent sätt. 4. Sätt i de nya Florabest robotgräsklipparbladen och fäst dem med de nya skruvarna. 5. Sätt tillbaka roboten på plats och den är redo att klippa gräset igen!

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.