Gardena Robotgräsklippare knivar R160

Alla Gardena R160 robotgräsklippare knivar som är lämpliga listas nedan. Denna modell av robotgräsklippare använder tre knivar samtidigt. Det är därför viktigt att byta ut alla tre knivarna samtidigt för att få ut mesta möjliga av din robotgräsklippare Gardena. Byt ut skruvarna samtidigt som du byter ut knivarna. Skruvarna levereras tillsammans med knivarna.

Med vassa knivar blir gräsmattan jämnt klippt. Det innebär att du slipper utstickande grässtrån eller kala fläckar i gräsmattan. Dessa fläckar orsakas av att man klipper för länge med trubbiga knivar. Grässtråna fastnar bakom de trubbiga delarna av bladet och dras ut ur gräsmattan. Slöa knivar har också större benägenhet att gå sönder.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena Robotgräsklippare knivar R160

Vår samling av knivar för Gardena R160 robotgräsklippare består av uppsättningar i olika storlekar. Det finns till exempel uppsättningar med 3 knivar men också uppsättningar med upp till 90 knivar. Knivarna finns i två typer. Vi har stålblad och knivar med en speciell titanbeläggning. Titanbeläggningen gör att knivarna håller längre och att du kan klippa längre.