Robotgräsklippare knivar för Grouw

Robotgräsklipparknivarna för Grouw robotgräsklippare slits ut med tiden. Dessa måste då bytas ut mot nya knivar och skruvar. I genomsnitt sker detta varannan till var tredje månad. Knivarna finns både i en stålversion och en titanbelagd version. Alla knivar levereras med nya skruvar.

Visa filter

Visar alla 11 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Stål- eller titanbelagda robotgräsklippare knivar?

Robotgräsklipparknivarna för Grouw robotgräsklippare finns i olika utföranden. Det finns standardstålblad men också titanbelagda knivar. De titanbelagda bladen håller i genomsnitt längre än stålbladen. Knivarna är lätta att byta ut själv med hjälp av en skruvmejsel. Alla knivar levereras med nya skruvar, så att du alltid kan hålla gräsklipparen i toppskick med ett optimalt klippresultat.

Ett optimalt klippresultat med robotgräsklipparbladet för Grouw

För att uppnå optimala klippresultat finns det flera faktorer att ta hänsyn till. Genom att se till att gräsmattan hålls fri från lösa kvistar, stenar och andra föremål minskar också risken för att knivarna blir slöa. I annat fall kommer knivarna att träffa dessa hårda föremål under klippningen och därmed skada dem snabbare. Knivarna fälls dock ned för säkerhets skull och förhindrar att de fastnar. Se därför till att hålla gräsmattan fri från lösa hinder så mycket som möjligt så att du kan njuta av dina knivar så länge som möjligt. Dessutom ska du alltid klippa med vassa knivar eftersom de klipper gräset bättre. Slöa knivar kan skada gräsmattan och lämna fula fläckar eller så klipps inte gräset jämnt.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag, kommer den att skickas samma arbetsdag.