Worx Landroid L WR147E robotgräsklippare knivar.

Alla Worx Landroid-modeller använder 3 klippblad som sitter längst ner på robotgräsklipparen. Alla Worx Landroid L WR147E robotgräsklippare knivar listas nedan. De 3 knivarna på klippblocket arbetar tillsammans för att klippa gräset. De används samtidigt och ska därför alltid bytas ut tre i taget.
Se dock till att knivarna förblir vassa för att förhindra att gräset dras ut ur din gräsmatta av de trubbiga knivarna som fastnar bakom dem. Men också för att säkerställa att gräset klipps jämnt.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Underhåll av Worx Landroid

Worx Landroid L WR147E behöver underhållas ibland för att fungera korrekt. Vi rekommenderar att robotgräsklipparen Worx Landroid kontrolleras en gång i månaden för smuts och rengörs. Kontrollera även bladets skick. Ett trubbigt eller slitet knivar kan gå sönder om det används för länge. Metallbitar i gräsmattan kan vara skadliga för dig, din omgivning och djur. Byt omedelbart ut de 3 knivarna om de är trubbiga, slitna eller trasiga.

Vad du ska göra när du byter knivar

Först och främst bör du se till att maskinen är avstängd innan du byter knivar på Worx Landroid L WR147E robotgräsklippare. För att göra det ännu säkrare rekommenderar vi att du använder handskar för att undvika att skära dig på knivarna. Vänd på robotgräsklipparen och använd en skruvmejsel för att lossa knivarna som är fästa vid klippblocket. Ta bort de gamla knivarna och skruvarna. Ersätt dem med de nya knivarna. Nya skruvar ingår också när du köper Worx Landroid L WR147E robotgräsklippare knivar. Bruksanvisningen till din robotgräsklippare förklarar hur du byter ut knivarna.

Olika knivar

Stålblad bör i genomsnitt bytas ut varannan månad. Vi har även titanbelagda knivar som är starkare och håller i genomsnitt 3 månader. Dessa knivar finns i olika kvantiteter från 3 knivar till 90 knivar.