Robotgräsklippare Knivar för Worx Landroid

Du kan enkelt byta ut Worx Landroid robotgräsklippare knivar själv. Bladen till Landroid-modellerna är slipade på två sidor. Så de ger ett bra resultat under längre tid. På den här sidan finns en lista över alla knivar för Landroid-modellerna i vår samling. Att beställa online är lika enkelt som att montera knivarna, båda görs på nolltid.

Visa filter

Visar alla 17 resultat

Visa filter

Visar alla 17 resultat

Byte av robotgräsklippare knivar på Worx Landroid robotgräsklippare

Det beror på vilken modell av Worx Landroid du har hur många knivar den använder. Det finns modeller som använder 3 knivar på klipphuvudet, men det finns också modeller som använder 4 knivar samtidigt. Om du vänder på robotgräsklipparen kan du se hur många knivar som finns på klipphuvudet, du kan också hitta det i bruksanvisningen till din Worx Landroid. Dessa knivar ska alltid bytas ut samtidigt för att bibehålla ett optimalt resultat. Skruvarna som fixerar bladen ingår i de nya bladen. Detta gör att du kan underhålla robotgräsklipparen snyggt och tillhandahålla nya knivar och skruvar varje gång.

Olika typer av knivar

Det finns 2 olika typer av knivar att beställa. Stålblad eller titanbelagda knivar. Stålblad är tillverkade av 0,6 mm tjockt massivt stål. De är slipade på båda sidor och håller sig vassa i upp till 2 månader. Titanbelagda knivar är också 0,6 mm tjocka och titanbelagda. Dessa knivar är rakbladsvassa, även de slipade på båda sidor och håller i upp till 3 månader.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.