Honda Knivar till Miimo HRM 310 robotgräsklippare

Hela vårt sortiment för Honda Miimo HRM 310 robotgräsklippare knivar hittar du på den här sidan. Denna robotgräsklippare har 3 knivar som används samtidigt och därför måste bytas ut samtidigt. Vi rekommenderar starkt att du gör detta varannan till var tredje månad för att förhindra att knivarna går sönder.

Vassa knivar klipper också gräset bättre, så att du inte störs av en gräsmatta som är ojämnt klippt eller har utstickande grässtrån. Det är mycket enkelt att byta ut knivarna själv, bland annat eftersom de nödvändiga skruvarna medföljer. Om du byter ut allt samtidigt får du bästa möjliga resultat från robotgräsklipparen.

Visa filter

Visar alla 8 resultat

Honda Knivar till Miimo HRM 310 robotgräsklippare

Du kan också se till att gräset fortsätter att klippas jämnt genom att byta ut knivarna i tid. Med nya knivar blir din robotgräsklippare direkt så gott som ny. Du kan enkelt byta ut knivarna och deras skruvar själv längst ner på gräsklipparen. Allt du behöver är en skruvmejsel. Som ett resultat behöver du inte oroa dig för din gräsklippare under en hel säsong. Vi levererar uppsättningar i olika storlekar, så det finns alltid en lämplig set för dig. Att köpa i stora partier kan spara dig mycket pengar. Våra standardpaket innehåller mellan 3 och 30 knivar, men om du behöver ett större antal knivar till robotgräsklipparen är du välkommen att kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra för dig.