Husqvarna Knivar för robotgräsklippare Automower 308

Vår kompletta samling av knivar för Husqvarna Husqvarna Automower 308 hittar du nedan. Denna robotgräsklippare har 3 knivar som används samtidigt och av denna anledning bör de också bytas ut samtidigt. För en optimalt klippt gräsmatta är det klokt att byta ut alla dessa knivar samtidigt. Denna robotgräsklippare från Husqvarna Automower 308 är en populär gräsklippare för hemmabruk.

Dessutom erbjuder vi Husqvarna knivar tillverkade av massivt stål och titan. Stålklingorna håller i genomsnitt 2 månader och är något billigare än titanklingorna. Robotgräsklipparknivarna i titan håller skärpan längre och är robustare än stålknivarna. Titanbladen håller därför i genomsnitt 3 månader innan de behöver bytas ut.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Husqvarna Knivar för robotgräsklippare Automower 308

Därför är det också viktigt att hålla knivarna vassa så att de inte går sönder. För att säkerställa att bladen inte går sönder är det klokt att byta ut bladen varannan till var tredje månad. I våra set ingår motsvarande skruvar, som du bör byta ut tillsammans med bladen. De titanbelagda bladen har specialbehandlats mot alla vassa kanter och kan hålla i upp till tre månader. Vi levererar set i olika storlekar, så det finns alltid ett passande set för dig. Om du köper i större partier kan du spara mycket pengar. Våra standarduppsättningar innehåller mellan 3 och 30 knivar, men om du behöver ett större antal robotgräsklippare knivar är du välkommen att kontakta oss.