Gardena Robotgräsklippare R50Li robotgräsklippare knivar

På den här sidan visas hela vårt sortiment av knivar för Gardena Robotgräsklippare R50Li. Denna robotgräsklippare använder 3 knivar. Vårt råd är att byta ut alla knivar samtidigt för att minimera risken för trasiga knivar.

Dessutom ger bra vassa knivar ett mycket bättre klippresultat och du slipper ojämnt klippta delar eller utstickande grässtrån. Dessa knivar är mycket enkla att byta ut själv och de nödvändiga skruvarna medföljer varje set. Att byta ut alla delar samtidigt ger därför gräsklipparen bästa möjliga resultat.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena Robotgräsklippare R50Li robotgräsklippare knivar

Motsvarande skruvar behöver också bytas ut. Vi levererar dessa med våra set och du kan enkelt byta ut dem själv, precis som bladen. Om du byter ut allt i tid minimerar du risken för trasiga knivar. I vårt sortiment har vi standardstålblad och specialblad med en extra beläggning av titan. Titanbeläggningen gör knivarna mer robusta, så att de håller längre och inte går sönder lika lätt. Om något skulle hamna under gräsklipparen, till exempel en liten boll eller något annat hinder, snurrar knivarna helt enkelt iväg och det finns ingen risk att de går sönder. De uppsättningar vi säljer börjar med uppsättningar om 3 robotgräsklippare knivar upp till 30 av dessa knivar. Om du vill köpa fler knivar på en gång är du välkommen att kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans.