Robomow RT-modeller

Bra och vassa knivar ger bästa klippresultat. På så sätt undviker du ojämn klippning eller grässtrån som sticker ut. Ett trubbigt knivar kan förstöra gräsmattan, vilket naturligtvis inte är avsikten. Genom att byta ut bladet mot Robomow RT-modellens knivar kan robotgräsklipparen fortsätta en tid till.

Visa filter

Visa alla 2 resultat

Visa filter

Visa alla 2 resultat

Byte av knivar för Robomow RT-modeller

Bladet på RT-modellerna från Robomow är snabbt och enkelt att byta själv. Byt ut bladet minst en gång per år genom att lossa säkerhetsnyckeln och stänga av robotgräsklipparen. Du kan sedan vända på klipparen och ta bort det gamla bladet med hjälp av Robotool och en insexnyckel. När du sätter i det nya bladet ska du se till att dra åt skruvarna ordentligt.

Slipa ett robotgräsklippare knivar

Det är inte rekommenderat att slipa knivarna på robotgräsklippare. När du slipar knivarna blir de slöa snabbare och risken för att de går sönder ökar. Dessutom blir bladet obalanserat när du slipar det. Detta förhindrar att det klipper ordentligt och jämnt och kan orsaka skador.

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Det är därför vi gör vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi ser till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag så kommer den hem till dig redan nästa arbetsdag.