Husqvarna Knivar för robotgräsklippare Automower 305

Alla knivar nedan är lämpliga för Husqvarna Automower 305. Denna robotgräsklippare använder ett klippblock på vilket tre robotgräsklipparknivar är monterade. Eftersom knivarna används samtidigt under klippningen är det viktigt att byta ut alla knivar samtidigt. Detta förhindrar ett ojämnt klippresultat.

Knivarna blir slöa ju längre de används och när de träffar stenar eller kvistar under klippningen. För att få ut mesta möjliga av dina knivar är det därför tillrådligt att hålla gräsmattan så fri från dessa hinder som möjligt.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Robotgräsklippare Knivar för Husqvarna Automower 305

Vassa knivar ger ett bättre skärresultat. Så snart knivbladen blir slöa bör de bytas ut. Inte bara för att bibehålla ett bra klippresultat utan också för din egen säkerhet. Slöa knivblad kan brytas av och lämna vassa bitar i gräsmattan. Detta är farligt. Du kan enkelt byta ut knivarna själv med hjälp av en skruvmejsel. Du stänger av robotgräsklipparen, vänder på den och byter ut knivarna med en skruvmejsel. För att vara säker bör du läsa bruksanvisningen som medföljde robotgräsklipparen. Den förklarar exakt hur du byter ut knivarna på din robotgräsklippare.

Uppsättningar av robotgräsklippare knivar i olika storlekar

Vi har flera uppsättningar robotgräsklippare knivar till salu. Uppsättningarna har storlekar från 3 knivar till så många som 90 knivar. Dessa är tillgängliga i stålvarianten eller titan. Titanbladen håller i genomsnitt längre än stålvarianten. Bladen levereras med skruvar. Så du kan alltid byta ut bladen och skruvarna samtidigt.