Worx Robotgräsklippare knivar Landroid M700 WR142E

Alla Worx Landroid M700 WR142E robotgräsklippare knivar finns på den här sidan. Worx Landroid använder ett enda bladblock på vilket tre knivar är monterade. Dessa knivar roterar samtidigt för att klippa gräset. Eftersom dessa knivar används samtidigt måste alla tre bytas ut samtidigt.

Knivset finns i stål och titan. Stålknivarna håller i genomsnitt i två månader och är något billigare än titanknivarna. Titanknivarna håller längre eftersom de håller skärpan längre och är kraftigare. Dessa håller därför i genomsnitt i tre månader.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Worx Robotgräsklippare knivar Landroid M700

Denna robotgräsklippare från Worx Landroid är en populär gräsklippare för trädgården. Därför är det också viktigt att hålla knivarna vassa så att de inte går sönder. Lyckligtvis är detta mycket enkelt att göra genom att byta ut dessa knivar varannan till var tredje månad. Våra set innehåller motsvarande skruvar, som du måste byta ut tillsammans med bladen. Vår kollektion innehåller stålblad och robotgräsklippare knivar av stål med titanbeläggning. Dessa speciella titanbelagda knivar är belagda på alla vassa kanter och kan hålla i upp till tre månader. Vi levererar uppsättningar i flera storlekar, så det finns alltid en lämplig set för dig. Att köpa i större partier kan spara dig mycket pengar. Våra standardpaket innehåller mellan 3 och 90 knivar, men om du behöver ett större antal knivar till robotgräsklipparen är du välkommen att kontakta oss. Då ska vi se vad vi kan göra för dig.