Gardena robotgräsklippare smart sileno city set robotgräsklippare knivar

Knivarna nedan är för Gardena Robotgräsklippare smart sileno city set. Denna robotgräsklippare använder 3 knivar, som måste bytas ut samtidigt. Som ett resultat kommer du att uppleva ett optimalt klippresultat. Vi rekommenderar starkt att du byter ut dessa knivar till robotgräsklipparen varannan till var tredje månad för att undvika att knivarna går sönder eller att gräset klipps ojämnt.

Vassa knivar klipper också gräset bättre, så att du inte störs av en gräsmatta som är ojämnt klippt eller har utstickande grässtrån. Det är mycket enkelt att byta ut knivarna själv, bland annat eftersom de nödvändiga skruvarna medföljer. Om du byter ut allt samtidigt får du bästa möjliga resultat från robotgräsklipparen.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena Robotgräsklippare sileno smart city set robotgräsklippare knivar

Skruvarna, som fäster knivarna i gräsklipparens chassi, bör också bytas ut samtidigt varannan till var tredje månad. Dessa skruvar ingår i våra satser i samma antal som antalet knivar i satserna. Allt du behöver för att byta ut knivarna själv är en skruvmejsel. I vårt sortiment finns knivar av helstål och Gardena Robotgräsklippare smart city set knivar med titanbeläggning. Genom att köpa i bulk kan du spara mycket på kostnaderna. Vi har till exempel uppsättningar med 3 knivar till uppsättningar med 30 knivar. Men letar du efter större uppsättningar? Då ber vi dig att kontakta oss, så att vi kan hitta en lösning som fungerar bäst för dig.