Robotgräsklippare knivar för Powerworks

Robotgräsklipparna Powerworks använder 3 små robotgräsklipparknivar. Dessa knivar är fästa på en skärskiva under robotgräsklipparen. Knivarna slits ut med tiden och måste bytas ut. I genomsnitt behöver Powerworks robotgräsklippare knivar bytas ut var 2:a till 3:e månad, beroende på användning.

Visa filter

Visualisering av 17 resultat

Visa filter

Visualisering av 17 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Powerworks robotgräsklippare knivar

När robotgräsklipparen har klippt ett tag blir knivarna med tiden trubbiga eller slits ut. Att knivarna slits beror på att de under en tidsperiod fortsätter att skära av grässtrån, och på vägen kan det också finnas kvistar eller stenar i gräsmattan som knivarna snurrar mot. Som ett resultat slits bladen ner och blir trubbiga eller går sönder. Det är därför viktigt att regelbundet kontrollera skicket på dina knivar. I genomsnitt byts bladen ut varannan till var tredje månad. Bladen finns i stål- eller titanbelagda varianter och i olika storlekar. De titanbelagda bladen är av högre kvalitet och håller därför längre än stålbladen.

Bladen på Powerworks är lätta att byta ut själv

Alla tre bladen bör alltid bytas ut samtidigt, tillsammans med motsvarande skruvar. På så sätt kan du njuta av det bästa klippresultatet under en lång tid. Du kan enkelt byta ut knivarna själv med hjälp av en skruvmejsel. Bruksanvisningen till din robotgräsklippare förklarar hur du gör på bästa sätt.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.