Gardena Smarta Sileno robotgräsklippare knivar

Nedan finns alla robotgräsklippare knivar för Gardena -modellerna Gardena robotgräsklippare Smart Sileno och Smart Sileno +. Dessa modeller av robotgräsklipparen har båda tre knivar som används konstant. Dessa knivar måste därför bytas ut varannan till var tredje månad. Om du byter ut knivarna i tid förhindrar du att de går sönder. Eftersom de trasiga knivarna kan hamna på gräsmattan.

Dessutom ger bra vassa knivar ett mycket bättre klippresultat och du slipper ojämnt klippta delar eller utstickande grässtrån. Dessa knivar är mycket enkla att byta ut själv och de nödvändiga skruvarna medföljer varje set. Så genom att byta ut alla delar samtidigt ger gräsklipparen bästa möjliga resultat.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena Smarta Sileno robotgräsklippare knivar

I vårt sortiment har vi specialknivar med en titanbeläggning över de vassa kanterna, utöver vanliga knivar helt i stål. Dessa speciella titanblad håller i upp till tre månader. I vårt sortiment finns knivar i helstål och robotgräsklipparknivar med titanbeläggning. Genom att köpa i större partier kan du spara mycket pengar. Vi har till exempel uppsättningar med 3 knivar till uppsättningar med 30 knivar. Men letar du efter större uppsättningar? Då ber vi dig att kontakta oss, så att vi kan hitta en lösning som fungerar bäst för dig.