Robotgräsklippare knivar för Ferrex

Robotgräsklipparna Ferrex använder tre Ferrex robotgräsklippare knivar som roterar samtidigt. De tre knivarna är fästa vid ett klippblock och är lätta att byta ut själv. Med en skruvmejsel tar det högst 10 minuter av din tid. Genom att alltid klippa med vassa knivar får du en vacker och frisk gräsmatta. Knivarna levereras inklusive tillhörande skruvar.

Visa filter

Resultat 1-24 av 32 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 32 resultat visas

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Ett optimalt klippresultat med din robotgräsklippare Ferrex

Robotgräsklipparna Ferrex har ett skärsystem där knivarna fälls över skärblocket så snart de stöter på hinder. Detta förhindrar att knivarna bryts snabbt och hamnar i gräsmattan. Knivarna blir också slöare snabbare när de kommer i kontakt med hinder. Se därför alltid till att gräsmattan är så fri som möjligt från hinder som kvistar, stenar och andra föremål. På så sätt håller dina knivar längst. Det är viktigt att alltid klippa med vassa knivar. Vassa knivar skär av en liten bit av gräset flera gånger i veckan. Och matar jorden direkt med dessa små bitar. Trubbiga knivar kan skada din gräsmatta. Gräset fastnar bakom de trubbiga delarna av knivarna och dras därför ut ur gräsmattan. Detta kan orsaka fula fläckar i din gräsmatta. Dessutom kan trubbiga knivar gå sönder snabbare, vilket är farligt om dessa vassa delar hamnar i din gräsmatta.

Köpa stål- eller titanbelagda robotgräsklippare knivar?

Robotgräsklipparblad finns i stål- och titanbelagda varianter. Stålbladen är billigare men håller också kortare tid och slits därför ut snabbare. De titanbelagda bladen har en speciell beläggning som gör dem extra tåliga och håller dem vassa längre. I genomsnitt håller dessa knivar en månad längre än stålbladen.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.