Honda Miimo HRM 300

Hela vårt sortiment för Honda Miimo HRM 300 robotgräsklippare knivar hittar du på den här sidan. Denna robotgräsklippare har 3 knivar som används samtidigt och därför måste bytas ut samtidigt. Vi rekommenderar starkt att du gör detta varannan till var tredje månad för att förhindra att knivarna går sönder.

Dessutom ger bra vassa knivar ett mycket bättre klippresultat och du slipper ojämnt klippta delar eller utstickande grässtrån. Dessa knivar är mycket enkla att byta ut själv och de nödvändiga skruvarna medföljer varje set. Att byta ut alla delar samtidigt ger därför gräsklipparen bästa möjliga resultat.

Visa filter

Visar alla 8 resultat

Honda Knivar till Miimo HRM 300 robotgräsklippare

Du kan också se till att gräset fortsätter att klippas jämnt genom att byta ut knivarna i tid. Med nya knivar blir din robotgräsklippare direkt så gott som ny. Du kan enkelt byta ut knivarna och deras skruvar själv längst ner på gräsklipparen. Allt du behöver är en skruvmejsel. Som ett resultat behöver du inte oroa dig för din gräsklippare under en hel säsong. Vi levererar uppsättningar i olika storlekar, så det finns alltid en lämplig set för dig. Att köpa i stora partier kan spara dig mycket pengar. Våra standardpaket innehåller mellan 3 och 30 knivar, men om du behöver ett större antal knivar till robotgräsklipparen är du välkommen att kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra för dig.