Om oss

Om robotgräsklippare knivar.co.uk

Vi på robotic-mower-blades.co.uk har länge gjort vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt att serva robotgräsklippare med knivar. Av erfarenhet har vi märkt hur svårt det kan vara att hitta rätt knivar till en automatisk gräsklippare. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att köpa rätt knivar till din robotgräsklippare.

Vi levererar robotgräsklippare knivar från varumärken som t.ex. Gardena, Husqvarna, Belrobotics, Worx Landroid, Honda Miimo och Bosch. Hos oss kommer service och bekvämlighet i första hand, så om du har en fråga eller vill veta mer om något är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig också gärna med råd om robotgräsklippare knivar. Allt vi har på webbplatsen finns i lager i vårt eget lager i Nederländerna.

Underhåll dig själv

Vi levererar våra produkter i Nederländerna. Vår teori är att det är svårt nog att ha rätt knivar i huset. Dessutom måste dessa knivar sedan också bytas ut. Även om det bara är ett kort jobb är det ytterligare ett underhållsmoment för din robotgräsklippare. Hela idén med dessa robotgräsklippare var just att du inte ska behöva oroa dig för en perfekt gräsmatta. Därför vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig. På så sätt blir det ett enkelt jobb att själv underhålla din robotgräsklippare och du slipper oroa dig så mycket som möjligt. Av den anledningen tar vi inte heller ut några fraktkostnader och ser till att bladen bara dimper ner i brevlådan. Då behöver du inte oroa dig för det heller.

Vår adress

För frågor och råd kan du nå vår kundtjänst vardagar från 08.00-18.00 eller så kan du lämna ett meddelande till oss så svarar vi dig så snart som möjligt.

Robotmower-blades.com (del av VDR-IT BV)
Udenseweg 8B
5405 PA Uden
K.v.K. 67529623
MOMS NL857053759B01

E-post: info@robotgrasklippare-knivar.se
Telefon: +31 857825578

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar > 50 euro

Snabb leverans

Beställdes före 16:00, skickades idag

Utmärkt kundservice

Vi hjälper dig gärna vid eventuella problem med knivarna eller begränsningskabeln.

100% säker betalning

Betala enkelt via iDeal, Paypal, Bancontact eller kreditkort.