Robotklippare med knivar för Garden feelings

Robotgräsklipparna på Garden feelings använder tre små knivar som roterar samtidigt under klippningen. Knivarna till denna robotgräsklippare från Aldi finns i olika storlekar. Alla Garden feelings robotgräsklippare knivar som är lämpliga listas nedan.

Visa filter

Visar alla 17 resultat

Visa filter

Visar alla 17 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Olika typer av knivar

Stålblad Robotgräsklippare Knivar av stål är standardblad, de är tillverkade av massivt stål och är 0,6 mm tjocka. Dessa knivar håller i genomsnitt i 2 månader. Titanbelagda knivar Titanbelagda knivar är robotgräsklipparknivar av bättre kvalitet. De håller längre än stålbladen, är robustare, vassare och håller i genomsnitt i 3 månader.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.