Integritetspolicy

Allmänt

Robotmower-blades.co.uk respekterar alla webbplatsanvändares integritet och ser till att alla dina

personuppgifter kommer att behandlas konfidentiellt. Robotmower-blades.nl samlar endast in de personuppgifter som är nödvändiga för att leverera beställningen korrekt till köparen och för att skicka erbjudanden, nyhetsbrev. Denna integritetspolicy förklarar exakt vilka uppgifter som behandlas, vad som görs med dina uppgifter och vilka rättigheter du har.

 

Personuppgifter

Robotgrasklippare-knivar.se kommer endast att behandla köparens uppgifter i enlighet med sekretesspolicyn. Robotgrasklippare-knivar.se kommer att följa tillämpliga sekretessbestämmelser och lagstiftning.

 

Data

De uppgifter som behandlas av Robotgrasklippare-knivar.se består av två kategorier. Å ena sidan är det uppgifter som du själv anger på inmatningsskärmen om du gör en beställning via webbplatsen. Dessa uppgifter rör din identitet (såsom namn, adress, e-post, etc.) och uppgifter relaterade till ditt valda betalningsmedel. Å andra sidan är det de så kallade cookie-uppgifterna. I detta lagras artikelnummer och kvantitet. Denna cookie-data lagras tillfälligt på din dator.

 

Syfte

Syftet med behandlingen av uppgifterna är:

Behandling av din beställning, betalning och leverans till rätt leveransadress samt information eller nyhetsutskick. Personuppgifter behandlas endast för ovanstående ändamål. E-postadresser används för kommunikation mellan Robotgrasklippare-knivar.se och kunden.

 

Information till tredje part

Robotgrasklippare-knivar.se kommer endast att lämna ut dina uppgifter till den transportör eller leverantör som anlitats för att leverera din beställning till den leveransadress som anges i beställningsformuläret. Om behovet av att tillhandahålla personuppgifter till tredje part härrör från skyldigheter som Robotgrasklippare-knivar.se åtagit sig på uppdrag av eller till förmån för användaren, kommer användaren alltid att bli ombedd om uttryckligt tillstånd att tillhandahålla personuppgifter för det specifika syftet.

 

Dina rättigheter

Du kan alltid fråga Robotgrasklippare-knivar.se vilka uppgifter om dig som behandlas. För att göra det kan du skicka ett e-postmeddelande. Du kan också be Robotmaier-mesjes.nl via e-post att göra förbättringar, tillägg eller andra korrigeringar, som Robotmaier-mesjes.nl kommer att behandla så snart som möjligt. Att skicka information kommer endast att ske om du har angett din e-postadress för detta ändamål. Information om Robotgrasklippare-knivar.se integritetspolicy För alla andra frågor du kan ha om integritetspolicyn för Robotgrasklippare-knivar.se, vänligen skicka ett e-postmeddelande till info@robotgrasklippare-knivar.se

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar > 50 euro

Snabb leverans

Beställdes före 16:00, skickades idag

Utmärkt kundservice

Vi hjälper dig gärna vid eventuella problem med knivarna eller begränsningskabeln.

100% säker betalning

Betala enkelt via iDeal, Paypal, Bancontact eller kreditkort.