Worx Landroid L2000i WG797E

Denna sida visar vår samling av knivar för Worx Landroid L2000i WG797E
kan hittas. Denna robotgräsklippare har 3 knivar som används samtidigt och därför också behöver bytas ut samtidigt. Vi rekommenderar att du byter ut dessa knivar varannan till var tredje månad för att hålla bladen vassa och hålla risken för att de går sönder låg.

Dessutom ger bra vassa knivar ett mycket bättre klippresultat och du slipper ojämnt klippta delar eller utstickande grässtrån. Dessa knivar är mycket enkla att byta ut själv och de nödvändiga skruvarna medföljer varje set. Att byta ut alla delar samtidigt ger därför gräsklipparen bästa möjliga resultat.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Worx Landroid L2000i WG797E robotgräsklippare knivar

Denna robotgräsklippare från Worx Landroid L2000i WG797E är en populär gräsklippare för trädgården. Därför är det också viktigt att hålla knivarna vassa så att de inte går sönder. Lyckligtvis är detta mycket enkelt att göra genom att byta ut dessa knivar varannan till var tredje månad. Våra set innehåller motsvarande bultar, som du bör byta ut tillsammans med bladen. Vår kollektion innehåller stålblad och robotgräsklippare knivar av stål med titanbeläggning. Dessa speciella titanbelagda knivar är belagda på alla vassa kanter och kan hålla i upp till tre månader. Vi levererar uppsättningar i flera storlekar, så det finns alltid en lämplig set för dig. Att köpa i större partier kan spara dig mycket pengar. Våra standardpaket innehåller mellan 3 och 90 knivar, men om du behöver ett större antal knivar till robotgräsklipparen är du välkommen att kontakta oss. Då ska vi se vad vi kan göra för dig.