Frakt och leveranstid robotgräsklippare knivar

Alla produkter i vår webbshop finns som standard i lager på vårt eget lager, där de förpackas och skickas till dig med post. På så sätt blir leveranstiden minimal. På grund av produkternas ringa storlek kan de enkelt passera genom brevlådan. Det innebär att produkterna kommer hem till dig på nolltid och du har inget att oroa dig för.

Inga fraktkostnader

Inom Nederländerna tar vi inte ut några fraktkostnader. Detta är helt onödigt om du vill beställa robotgräsklippare knivar online. Så priserna på vår webbplats är faktiskt de belopp du betalar. Och vi skickar helt enkelt bladen med posten. Så du kommer att ha din beställning hemma så snart som möjligt och i din brevlåda.

Vi arbetar dock med en tilläggsavgift för små beställningar. För beställningar inom Nederländerna betalar du en småorderavgift på 2,95 euro när ditt totala belopp är mindre än 10 euro.

För beställningar från Belgien är frakten gratis för beställningar från €50. Under €50,- betalar du €5,99 i fraktkostnader.

Leverans nästa dag

Om du har beställt dina produkter från oss före kl. 16.00 levereras de redan nästa arbetsdag. Produkterna faller helt enkelt ner på din matta, så du behöver inte vänta på leveransen. För dig betyder det att du inte behöver vara hemma, vilket besparar dig ytterligare ett bekymmer.

Nedan finns en tabell som förklarar leveranstiderna. Om produkterna beställs och betalas före kl. 16.00 levererar vi dem nästa arbetsdag. Leverantören anländer runt kl. 04.00 och därefter postas alla produkter. Om du har bråttom kan du kontakta oss så ser vi vad som fortfarande är möjligt. Om det behövs kan du komma till vår anläggning i Uden eller så kan vi tillsammans kontrollera om en brådskande leverans är möjlig. Om det skulle behövas är det bara att fråga vår kundtjänst, så att vi alltid kan göra det så enkelt som möjligt för dig.

Beställd den: Levereras på:
Måndag (före kl. 16.00) Tisdag
Tisdag (före kl. 16.00) Onsdag
Onsdag (före kl. 16.00) Torsdag
Torsdag (före kl. 16.00) Fredag
Fredag (före kl. 16.00) Lördag
Lördag och söndag Tisdag
Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar > 50 euro

Snabb leverans

Beställdes före 16:00, skickades idag

Utmärkt kundservice

Vi hjälper dig gärna vid eventuella problem med knivarna eller begränsningskabeln.

100% säker betalning

Betala enkelt via iDeal, Paypal, Bancontact eller kreditkort.