Installationssatser för robotgräsklippare för Honda miimo

Innehåll Installationssatser för robotgräsklippare för Honda miimo

Installationssatserna innehåller alla delar som behövs för att återskapa eller utöka en klippyta.
Innehåll installationssatser för robotgräsklippare för Honda miimo:

Liten: 2 skarvklämmor, 100 meter avgränsande tråd och 200 signalkabelhållare
Medium: 4 trådanslutningar, 150 meter yttre tråd och 300 signalkabelhållare
Large: 6 trådanslutningar, 250 meter yttre tråd och 500 signalkabelhållare
Extra stor: 8 trådanslutningar, 500 meter yttre tråd och 1 000 signalkabelhållare

Visa filter

Visa alla 4 resultat

Begränsningskabel

Begränsningskabeln är den kabel som behövs för att indikera för robotgräsklipparen var klippgränsen går. Robotgräsklipparens basstation sänder en signal genom kabeln. Denna signal fångas upp av robotgräsklipparen. Detta talar om för gräsklipparen var den kan klippa och var den inte kan klippa. Du lägger ut begränsningskabel längs gränserna för klippområdet. Till exempel vid gräsmattans kanter och runt eventuella hinder som dammar, rabatter eller växter. Kabeln är ansluten i början och slutet till robotgräsklipparens basstation. Bruksanvisningen till din robotgräsklippare förklarar hur du gör detta på bästa sätt för din robotgräsklippare.

Signalkabelhållare

Trådpinnar är en typ av pinnar. Med dessa pinnar kan du fästa begränsningskabel i marken. Detta förhindrar att tråden förskjuts och håller den snygg och spänd på gräsmattan. På så sätt hålls klippområdet väl avgränsat.

Skarvklämmor

Kabelanslutningar är block som kan ansluta två lösa ändar av begränsningskabel. Du för in två lösa trådändar i en trådkontakt. Sedan klickar du ihop blocket genom att trycka hårt på den blå delen. Detta förseglar blocket vattentätt och skapar en anslutning mellan de två lösa trådarna. Dessa skarvklämmor används främst vid reparationer eller om du senare vill modifiera klippområdet och de gamla och nya ledningarna måste anslutas till varandra