Robotgräsklippare Knivar för Honda Miimo

Du kan enkelt byta ut knivarna på din Honda Miimo robotgräsklippare själv. Inom 10 minuter kan du byta ut alla 3 knivarna. Du byter alltid ut knivarna i grupper om 3. Detta beror på att klipphuvudet har 3 knivar som används samtidigt under klippningen och därför blir alla 3 slöa under användning.

Vi rekommenderar inte att knivarna slipas eftersom det finns en stor risk att de går sönder snabbt och att de vassa delarna av knivarna hamnar i gräsmattan. Detta kan skapa farliga situationer.

Honda Miimo-knivarna bör bytas ut varannan till var tredje månad för att bibehålla optimala klippresultat.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Honda Knivar till Miimo robotgräsklippare

Honda Miimo använder 3 knivar på sitt klipphuvud. För att bibehålla gräsmattans kvalitet rekommenderar vi att du byter ut dessa knivar var 2:a till 3:e månad. Om du byter ut knivarna på din Honda Miimo ska du också byta ut skruvarna samtidigt. När du klipper med trubbiga knivar finns det stor risk att du skadar gräset. Slöa knivar kan inte klippa gräset ordentligt, vilket gör att det fastnar och dras upp ur marken. Resultatet blir ojämnt klippt gräs eller trasiga fläckar i gräsmattan. Förhindra detta genom att byta ut knivarna regelbundet. Så att du kan fortsätta att njuta av en vackert klippt gräsmatta.

Byte av robotgräsklippare knivar själv

Det är enkelt att själv byta ut knivarna på din robotgräsklippare. Knivarna är fästa med skruvar, när du skruvar loss dem kan du ta bort kniven. Och ersätta det med nya knivar och skruvar. Inom några minuter är din robotgräsklippare tillbaka på gräsmattan. Dessutom är det lämpligt att rengöra robotgräsklipparen direkt, så att allt gräsrester avlägsnas och klipparen kan återvända till gräsmattan på ett rent sätt.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.