Robotgräsklippare knivar för McCulloch

Nedan finns alla knivar som är lämpliga för robotgräsklippare från McCulloch. För bästa resultat är det klokt att byta ut robotgräsklipparens knivar varannan till var tredje månad. När du byter ut bladen ska du alltid byta ut alla 3 samtidigt.

Visa filter

Visar alla 18 resultat

Visa filter

Visar alla 18 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Robotgräsklippare Knivar för McCulloch robotgräsklippare

Robotgräsklipparna från McCulloch har 1 stort klipphuvud på vilket 3 knivar är fästa. Dessa knivar roterar samtidigt och maler gräset i små bitar. När robotgräsklipparen från McCulloch stöter på ett hinder dras knivarna tillbaka för att förhindra att knivarna går sönder. Du kan enkelt byta ut knivarna på din McCulloch robotgräsklippare själv. Det är billigare att byta ut knivarna själv och det tar bara 10 minuter. Vi rekommenderar inte att du låter slipa knivarna, eftersom det kan leda till att knivarna går sönder snabbt. De trasiga delarna av knivarna hamnar sedan i gräsmattan och skapar farliga situationer.

Stål- eller titanbelagda robotgräsklippare knivar?

Vi rekommenderar att du byter ut alla 3 knivarna samtidigt. På så sätt förblir alla knivar tillräckligt vassa för att hålla gräset snyggt trimmat. I genomsnitt håller robotgräsklippare knivar i 2 månader om du köper standardvarianten i stål. Titanbelagda knivar finns också tillgängliga. Dessa är vassare och robustare och håller i genomsnitt en månad längre. Vi levererar alltid motsvarande skruvar med knivarna också. Så att du kan byta ut både knivar och skruvar varje gång.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.