Robotgräsklippare Knivar för Husqvarna Automower

Automower Husqvarna klipper gräsmattan ofta och minimalt. Detta säkerställer att din gräsmatta förblir vacker och hälsosam. För att bibehålla denna kvalitet är det viktigt att byta ut knivarna varannan till var tredje månad.

Våra knivar levereras alltid med tillhörande skruvar, så att du kan byta både skruvarna och Automower-knivarna på samma gång. Förutom de vanliga stålbladen har vi även titanbelagda knivar och endurance knivar för din Husqvarna Automower.

Visa filter

Resultat 1-24 av 29 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 29 resultat visas

Husqvarna Automower använder 3 roterande knivar. Dessa Automower-blad är enkla att byta ut själv. Med en skruvmejsel skruvar du snabbt loss knivarna och ersätter dem med de nya Automower-knivarna och skruvarna. Du kan byta ut knivarna på så lite som 10 minuter.

Optimalt resultat med Automower-knivar för din Husqvarna Automower

Robotgräsklipparen har ett inbyggt skydd för knivarna. När robotgräsklipparen stöter på ett hinder i gräset kollapsar knivarna. Detta förhindrar att knivarna går sönder snabbt och hamnar i gräsmattan. Genom att hålla gräsmattan så fri som möjligt från grenar, stenar och andra föremål undviker du att knivarna snabbt blir slöa. Det är viktigt att Automower alltid har bra och vassa knivar. En robotgräsklippare klipper en liten del av gräset flera gånger i veckan. Det är bättre för gräsmattan. Men när knivarna är slöa fastnar gräset i knivarna, vilket kan riva upp din gräsmatta. Det är därför klokt att byta ut Automower-knivarna mot nya varannan till var tredje månad.

Vilka Automower-blad ska jag köpa?

Det finns robotgräsklippare knivar som är tillverkade av stål eller aluminium. Stålbladen är billigare att köpa, men har också en kortare livslängd eftersom de slöar till snabbare. De titanbelagda bladen är extra starka och håller skärpan längre, i genomsnitt en månad längre än stålbladen. Utöver standardbladen finns även endurance knivar för Husqvarna robotgräsklippare. Tack vare den nya designen används knivarnas alla skäreggar och knivarna har större rörelsefrihet. Detta gör att du kan njuta av en välskött gräsmatta ännu längre, eftersom knivarna håller upp till dubbelt så länge som konventionella knivar. Endurance-knivarna för Husqvarna slits också mycket jämnare, vilket minskar risken för brott.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.