Husqvarna Automower 320 NERA

Alla knivar för robotgräsklipparen Husqvarna Automower 320 NERA finns nedan. Denna robotgräsklippare har tre knivar som måste bytas ut varannan till var tredje månad för att bibehålla de utmärkta klippresultaten. Dessutom är risken för trasiga knivar mycket lägre om de underhålls ordentligt.

Vassa knivar klipper också gräset bättre, så att du inte störs av en gräsmatta som är ojämnt klippt eller har utstickande grässtrån. Det är mycket enkelt att byta ut knivarna själv, bland annat eftersom de nödvändiga skruvarna medföljer. Om du byter ut allt samtidigt får du bästa möjliga resultat från robotgräsklipparen.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Husqvarna Automower 320 NERA robotgräsklippare knivar

Alla våra knivar är likvärdiga med de extraknivar som levereras av Husqvarna och det är lika enkelt att byta ut dem som originalknivarna. I vårt sortiment finns både knivar av 100% stål och knivar med en speciell titanbeläggning. För att undvika att knivbladen bryts rekommenderar vi att knivbladen byts ut varannan till var tredje månad. I vårt sortiment finns uppsättningar i olika storlekar, så att du kan klara dig upp till en hel klippsäsong. De minsta uppsättningarna i vår kollektion är uppsättningar om tre, inklusive tillhörande skruvar. Vår största standarduppsättning innehåller 30 knivar och tillhörande skruvar. Om du letar efter en större set eller ett specifikt antal, tveka inte att kontakta oss.