Bosch Robotgräsklippare knivar Indego 1100 (Connect)

Alla knivar nedan är lämpliga för robotgräsklipparen Bosch Indego 1100 och Bosch Indego 1100 (Connect). Denna robotgräsklippare använder 3 knivar. Genom att byta ut dessa knivar var 2:a till 3:e månad får du en optimalt klippt gräsmatta. I vårt sortiment har vi både stålblad och titanbelagda knivar.

I vårt sortiment finns även uppsättningar i olika storlekar, så att du kan spara kostnader. Även om Bosch Indego 1100 inte längre levereras, fortsätter vi att tillhandahålla knivarna för denna produkt, så att du kan fortsätta klippa oavbrutet. Robotgräsklipparen Indego 1100 använder ständigt 3 knivar. Du bör därför byta ut knivarna varannan till var tredje månad.

Visa filter

Visar alla 8 resultat

Byte av robotgräsklippare knivar själv

Lyckligtvis är det mycket enkelt att byta ut klingorna själv. Dessutom levererar vi de nödvändiga bultarna med varje set knivar. I vår samling har vi både knivar tillverkade av 100% stål och titanbelagda knivar. Fördelen med knivar med denna beläggning är att de är robustare och håller längre. Detta minskar risken för att bladen går sönder och hamnar på gräset. Detta är naturligtvis viktigt eftersom Bosch Indego 1100 är en populär trädgårdsklippare.