Återgång

Att returnera knivar är naturligtvis inga problem, detta kan göras inom 14 dagar efter att du köpt din produkt.
Produkten kan endast returneras oanvänd och, om möjligt, i sin originalförpackning.
Du har 14 dagar på dig att returnera produkten från och med tidpunkten för returmeddelandet. Du kommer att få en fullständig återbetalning av inköpspriset inom 5 arbetsdagar.
För retur av beställningen ansvarar du för returkostnaderna.

Om du väljer att byta ut robotgräsklipparbladen mot en annan storlek eller typ skickar vi de nya bladen så snart vi har mottagit de gamla. På så sätt hoppas vi att du ändå snabbt får rätt typ av robotgräsklippare knivar. Om det tillkommer några extra kostnader kommer vi att kontakta dig först. Naturligtvis gäller detta även i en omvänd situation. Så om du behöver en annan produkt som kostar mindre kommer vi att kontakta dig. På så sätt vill vi garantera att du faktiskt får valuta för pengarna. Och att vi faktiskt ger dig rätt produkter till rätt pris.

Skicka ett meddelande till oss

Returer måste alltid meddelas i förväg via info@robotgrasklippare-knivar.se ange alltid ordernummer och anledningen till returen.

Vi återbetalar endast våra egna fraktkostnader. Inte fraktkostnaderna för returen. Om orsaken till returen är vårt fel kommer vi naturligtvis också att återbetala fraktkostnaderna för returen. För detta behöver vi ordernumret. På så sätt kan vi ta reda på exakt vad som gick fel med din beställning.

Kan du vara så vänlig att ha den med dig när du kontaktar oss. Det gör det hela lite enklare för vår kundtjänst. På så sätt kan vi se till att rätt robotgräsklippare knivar är på väg till dig så snart som möjligt. Vår kundtjänst är tillgänglig för dig varje dag från 8.30 till 17.30, så även för frågor om eventuell returnering.

Det är också möjligt att använda modellavtalet. Klicka här för modellavtalet.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar > 50 euro

Snabb leverans

Beställdes före 16:00, skickades idag

Utmärkt kundservice

Vi hjälper dig gärna vid eventuella problem med knivarna eller begränsningskabeln.

100% säker betalning

Betala enkelt via iDeal, Paypal, Bancontact eller kreditkort.