Robotgräsklippare knivar för Bosch

Nedan hittar du alla knivar som är lämpliga för Bosch Indego robotgräsklippare. Detta varierar från det billigaste valet till de mest omfattande uppsättningarna, som du enkelt kan beställa online. En Bosch automatisk gräsklippare har knivar som är lätta att byta ut själv, så din Indego robotgräsklippare kommer att vara tillbaka på din gräsmatta på nolltid. Bosch Indego robotgräsklippare har 1 klipphuvud med 3 knivar. Så du byter ut alla 3 robotgräsklipparbladen samtidigt varje gång.

Visa filter

Visa alla 10 resultat

Varför behöver jag byta ut knivarna på min robotgräsklippare?

Robotgräsklipparna från Bosch har 1 klipphuvud, på vilket 3 rakbladsvassa knivar är fästa. Dessa knivar roterar samtidigt när Bosch Indego klipper gräset. Knivarna skär gräset i små bitar. Med tiden blir knivarna slöa och måste bytas ut. Vi rekommenderar att robotgräsklipparens knivar byts ut var 2:a till 3:e månad. Robotgräsklipparen stöter ibland på hinder i gräset under klippningen, t.ex. kvistar, stenar eller andra föremål. Även om knivarna då viks ihop för att förhindra att de går sönder, slöas knivarna snabbt. Se därför till att hålla gräset så fritt från hinder som möjligt så att knivarna håller längst. Om du klipper gräset med trubbiga knivar är risken stor att du skadar din gräsmatta. Detta beror på att gräset fastnar i de trubbiga knivarna och drar ut grässtråna ur gräsmattan istället för att klippa den. Det kan också hända att gräsmattan inte klipps jämnt, så att du får ojämna gräsfläckar.

Robotgräsklippare knivar beställs idag, levereras imorgon

En robotgräsklippare är tänkt att göra det så enkelt som möjligt för dig att hålla din gräsmatta snygg. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. De nödvändiga skruvarna levereras som standard med våra knivsatser. Så du kan enkelt byta knivar och skruvar samtidigt. Du behöver alltså inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag, kommer den att nå ditt hem nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.