Bosch Robotgräsklippare knivar Indego 1200 (Connect)

Alla robotgräsklippare knivar nedan är lämpliga för modellerna Bosch Indego 1200 och Bosch Indego 1200 (Connect). Dessa modeller använder båda 3 knivar. Det är klokt att byta ut dem alla samtidigt. På så sätt håller du gräsmattan snygg och knivarna går inte sönder.

Det är också klokt att samtidigt byta ut alla skruvar som fäster knivarna i chassit. På så sätt kan skruvarna inte lossna under klippningen. Dessa skruvar ingår i våra satser och kan enkelt bytas ut i chassit på din robotgräsklippare.

Visa filter

Visar alla 8 resultat

Bosch Robotgräsklippare knivar Indego 1200 (Connect)

I vårt sortiment har vi standardklingor av stål och specialklingor med en extra beläggning av titan. Titanbeläggningen gör knivarna mer robusta, så att de håller längre och inte går sönder lika lätt. Om något skulle hamna under gräsklipparen, till exempel en liten boll eller något annat hinder, snurrar knivarna helt enkelt iväg och det finns ingen risk att de går sönder. De uppsättningar vi säljer börjar med uppsättningar om 3 robotgräsklippare knivar upp till 30 av dessa knivar. Om du vill köpa fler knivar på en gång är du välkommen att kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans.