Honda Miimo HRM 310

Hela vårt sortiment för Honda Miimo HRM 310 robotgräsklippare knivar hittar du på den här sidan. Denna robotgräsklippare har 3 knivar som används samtidigt och därför måste bytas ut samtidigt. Vi rekommenderar starkt att du gör detta varannan till var tredje månad för att förhindra att knivarna går sönder.

Dessutom ger bra vassa knivar ett mycket bättre klippresultat och du slipper ojämnt klippta delar eller utstickande grässtrån. Dessa knivar är mycket enkla att byta ut själv och de nödvändiga skruvarna medföljer varje set. Att byta ut alla delar samtidigt ger därför gräsklipparen bästa möjliga resultat.

Visa filter

Visar alla 8 resultat

Honda Knivar till Miimo HRM 310 robotgräsklippare

Du kan också se till att gräset fortsätter att klippas jämnt genom att byta ut knivarna i tid. Med nya knivar blir din robotgräsklippare omedelbart så gott som ny. Du kan enkelt byta ut knivarna och deras skruvar själv längst ner på gräsklipparen. Allt du behöver är en skruvmejsel. I vårt sortiment finns stålblad och robotgräsklippare knivar av stål med titanbeläggning. Dessa speciella titanbelagda knivar är belagda på alla vassa kanter och kan hålla i upp till tre månader. Det ger dig en hel säsong utan att behöva oroa dig för din gräsklippare. Vi levererar uppsättningar i olika storlekar, så det finns alltid en lämplig set för dig. Genom att köpa i större partier kan du spara mycket pengar. Våra standardpaket innehåller mellan 3 och 30 knivar, men om du är ute efter ett större antal robotgräsklippare knivar kan du kontakta oss så ser vi vad vi kan göra för dig.