Worx Knivar till Landroid WR105SI robotgräsklippare

Alla knivar för Worx Landroid WR105SI robotgräsklippare hittar du nedan. Vårt sortiment omfattar både knivar av 100% stål och knivar med en speciell titanbeläggning. Dessa speciella titanbelagda knivar är belagda på alla vassa kanter och kan hålla i upp till tre månader.

Dessutom ger bra vassa knivar ett mycket bättre klippresultat och du slipper ojämnt klippta delar eller utstickande grässtrån. Dessa knivar är mycket enkla att byta ut själv och de nödvändiga skruvarna medföljer varje set. Att byta ut alla delar samtidigt ger därför gräsklipparen bästa möjliga resultat.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Worx Knivar till Landroid WR105SI robotgräsklippare

För att förhindra att knivarna går sönder rekommenderar vi att knivarna byts ut varannan till var tredje månad. Detta kommer också att hålla din gräsmatta vackert och jämnt klippt och göra att själva gräsklipparen håller längre. Naturligtvis är Worx Landroid WR105SI en populär gräsklippare för hemmabruk, så det är av yttersta vikt att den är säker och att knivarna inte landar på gräset. Detta kan åtgärdas genom att byta ut knivarna i tid. I vårt sortiment finns set i olika storlekar, så att du kan klara dig upp till en hel klippsäsong. Våra uppsättningar börjar med kompletta paket med 3 knivar upp till vår största standarduppsättning med 30 knivar, inklusive tillbehör. Om du är ute efter större partier är du välkommen att kontakta oss. Genom att köpa större partier kan du spara på kostnaderna.