Robotgräsklippare knivar för LandXcape

LandXcape Robotgräsklipparens knivar är enkla att byta ut själv. Robotgräsklipparen använder tre knivar samtidigt när den klipper. Knivarna är dubbelt slipade, både nedtill och upptill. Det gör att de ger ett bra resultat under längre tid.

Nedan finns alla knivar som är lämpliga för robotgräsklipparna LandXcape.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Byte av knivar för LandXcape

Robotgräsklipparna från LandXcape använder ett trebladssystem. Det innebär att det finns tre knivar som är fästa på klippblocket och som används samtidigt under klippningen. Dessa tre knivar bör därför bytas ut samtidigt när knivarna blir trubbiga. Om du vänder på robotgräsklipparen ser du knivarna. Skruva bara loss dem och byt ut dem mot nya knivar. Stäng alltid av robotgräsklipparen först och läs bruksanvisningen till robotgräsklipparen innan du byter ut knivarna. Bladuppsättningarna levereras inklusive motsvarande skruvar.

Olika typer av knivar

Knivseten finns med stålblad eller titanbelagda knivar. Stålbladen är av rostfritt stål och slipade på båda sidor, vilket innebär att de håller skärpan i upp till 2 månader. Titanbladen är dubbelslipade och håller i upp till 3 månader.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.