Gardena Robotgräsklippare R40Li robotgräsklippare knivar

Nedan hittar du hela vårt sortiment av knivar för Gardena Robotgräsklippare R40Li. Denna modell använder 3 knivar. Vi rekommenderar att alla knivar byts ut samtidigt för att minimera risken för trasiga knivar. Om knivarna går sönder kan de hamna på gräset, vilket kan orsaka farliga situationer.

Vassa knivar klipper också gräset bättre, så att du inte störs av en gräsmatta som är ojämnt klippt eller har utstickande grässtrån. Det är mycket enkelt att byta ut knivarna själv, bland annat eftersom de nödvändiga skruvarna medföljer. Om du byter ut allt samtidigt får du bästa möjliga resultat från robotgräsklipparen.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena Robotgräsklippare R40Li robotgräsklippare knivar

Det är också klokt att byta ut muttrarna som håller bladen på plats efter ett tag. Dessa muttrar ingår i våra set, så du behöver inte oroa dig för det heller. Dessutom innehåller vår kollektion knivar tillverkade av 100% stål och knivar med en speciell titankant runt de vassa kanterna. Dessa speciella titanbelagda robotgräsklippare knivar för Gardena Robotic Lawnmower R40Li håller i upp till tre månader. Istället för att gå sönder är det mer sannolikt att dessa knivar kollapsar. I vår samling har vi robotgräsklipparbladsatser från 3 knivar inklusive tillbehör till robotgräsklipparbladsatser med 30 knivar och tillbehör. Att köpa i lösvikt kan spara dig mycket pengar. Om du letar efter större uppsättningar eller har särskilda önskemål uppmuntrar vi dig att kontakta oss. Vi kan alltid hitta en lösning som passar dig bäst.