Robomow MC knivmodeller

Bra och vassa knivar ger bästa klippresultat. På så sätt undviker du ojämn klippning eller grässtrån som sticker ut. Ett trubbigt knivar kan förstöra gräsmattan, vilket naturligtvis inte är avsikten. Genom att byta ut bladet mot Robomow MC-modellens knivar kan robotgräsklipparen fortsätta en tid till.

Visa filter

Visa alla 2 resultat

Visa filter

Visa alla 2 resultat

Robomow MC knivmodeller

Knivarna till Robomow MC-modeller är av gedigen kvalitet och håller upp till en hel klippsäsong. Det är också viktigt att klippa med ett vasst knivar. Om du inte gör det kan gräset skadas och klippas ojämnt.

Byte av knivar

Lyckligtvis är det enkelt att byta ut bladet själv. Det tar bara några minuter av din tid och sedan kan din Robomow snabbt klippa igen. Du behöver insexnyckeln och Robotool som medföljer Robomow för att göra detta. Se bruksanvisningen för detaljerade instruktioner om hur du byter ut bladet.

Lämplig för:

- Robomow MC 150 - Robomow MC 300 - Robomow MC 500 - Robomow MC 1000 - Robomow MC 400 - Robomow MC 800 - Robomow MC 1200

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Det är därför vi gör vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi ser till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag så kommer den hem till dig redan nästa arbetsdag.