Worx Landroid M WR142E robotgräsklippare knivar

Worx Landroid M WR142E är en idealisk robotgräsklippare tack vare sin unika Cut To Edge-funktion. Det innebär att de 3 knivarna arbetar tillsammans för att klippa gräset runt robotgräsklipparen. På så sätt blir din gräsmatta snyggt klippt när Landroid har klippt. Du vill inte att din gräsmatta ska klippas ojämnt. Detta kan orsakas av smuts som sitter under robotgräsklipparen. Därför rekommenderar vi att du kontrollerar och underhåller robotgräsklipparen varje månad. Rengör undersidan av robotgräsklipparen och basstationen. Detta säkerställer att din robotgräsklippare klipper proportionerligt och sedan säkert kör in i basstationen. Nedan finns alla Worx Landroid M WR142E robotgräsklippare knivar i vårt sortiment för denna modell.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Worx Byte av knivar på robotgräsklippare Landroid

Robotgräsklipparens knivar bör bytas ut när de är trubbiga, slitna eller skadade. Vi rekommenderar att trubbiga knivar byts ut så snart som möjligt eftersom de kan gå sönder om de används för mycket och metallspån kan hamna i gräsmattan. Detta utgör en risk för dig och människor och djur i din omgivning. För att undvika detta bör du byta ut Worx Landroid M WR142E robotgräsklippare knivar i tid. Detta kan variera mellan två och tre månader. Hur länge Worx Landroid M WR142E robotgräsklippare knivar håller beror på om du har ett stålblad eller ett titanblad och på hur din gräsmatta ser ut. Om det finns mycket sten på din gräsmatta slits robotgräsklipparens knivar ut snabbare. Om du vill veta hur du byter ut robotgräsklipparens knivar rekommenderar vi att du läser bruksanvisningen till din Worx Landroid robotgräsklippare.

Vilka knivar har vi?

Som redan nämnts finns det två typer av robotgräsklippare knivar. Robotgräsklippare Knivar av stål och av titan. Knivarna av titan är mycket starkare och håller därför längre. Robotgräsklipparbladen för Worx Landroid finns i olika uppsättningar. Storleken på uppsättningarna kan variera från en set om 3 knivar till en set om 90 knivar.