Worx Landroid S WR130E robotgräsklippare knivar.

Med 3 roterande knivar fästa vid klippblocket ser Worx Landroid S WR130E till att din gräsmatta klipps jämnt. De 3 knivarna är tillverkade av 0,6 mm tjockt stål och är därför knivskarpa. Var alltid försiktig när du byter ut knivarna. Byte görs genom att lossa skruvarna med en skruvmejsel där bladen är fästa. Byt sedan ut dem mot 3 nya knivar och skruvar. Allt detta förklaras i bruksanvisningen som medföljer Worx Landroid S WR130E robotgräsklippare. Alla Worx Landroid S WR130E robotgräsklippare knivar finns listade här på denna sida.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

En vacker gräsmatta med Landroid

Vassa knivar ger bra klippresultat. Vårt råd till dig är att använda Worx Landroid S WR130E robotgräsklippare knivar sparsamt. Frekvent klippning sliter ut knivarna med tiden. Slöa eller slitna knivar klipper inte gräsmattan ordentligt. Slöa knivar kan skada gräsmattan eftersom grässtråna fastnar bakom de trubbiga delarna. Detta lämnar fula fläckar i din gräsmatta. Att byta ut dessa knivar i tid är därför nödvändigt för att bibehålla en vacker gräsmatta. När du ska byta ut knivarna beror delvis på hur din gräsmatta ser ut. Om det finns många grenar och stenar slits knivarna ut snabbare och måste bytas ut tidigare. Vi rekommenderar därför att du håller gräsmattan fri från sådana små hinder så mycket som möjligt och kontrollerar knivarna en gång i månaden för att se till att de fortfarande är i gott skick.

Tillgängliga skärblad

Vi har 2 olika typer av Worx Landroid S WR130E robotgräsklippare knivar. Stål och titan. Stålbladen är de vanligaste och billigaste, men håller i genomsnitt 2 månader. Titanblad, å andra sidan, är mycket tuffare och håller i genomsnitt upp till 3 månader innan de behöver bytas ut. De finns också i olika kvantiteter, från en set om 3 knivar till en set om 30 knivar. Titanblad finns även i uppsättningar med 90 knivar.