Segway Navimow

Robotgräsklipparbladen Segway Navimow finns i stål- eller titanbelagda versioner. De titanbelagda robotgräsklipparbladen för Segway är starkare tack vare beläggningen och håller därför längre. Alla knivar säljs i set. Eftersom bladen alltid byts ut i en set om tre, eller multiplar därav, är uppsättningarna utformade i enlighet med detta. För bästa klippresultat, byt ut knivarna i genomsnitt varannan till var tredje månad.

Visa filter

Visar alla 17 resultat

Visa filter

Visar alla 17 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Byte av Segway Navimow knivar

Segway Navimow använder en klippskiva på vilken tre knivar är fästa. Skivan roterar under klippningen, vilket gör att knivarna vecklas ut och klipper gräset. Genom att klippa gräset och eventuellt träffa hinder som stenar eller kvistar på gräsmattan blir knivarna så småningom slöa och måste bytas ut. Det är enkelt att byta ut knivarna själv. När du byter ut knivarna ska du först stänga av robotgräsklipparen helt. Vänd sedan gräsklipparen upp och ned. Lossa bladskruvarna med en skruvmejsel. Ta bort skruvarna och bladen. Sätt sedan i de nya bladen med nya skruvar och skruva fast dem. Se till att knivarna fortfarande kan rotera fritt, så skruva inte fast dem för hårt. Kontrollera omedelbart robotgräsklipparens undersida och se till att ta bort allt gräsavfall med en borste. Robotgräsklipparen är nu redo att klippa igen. Sätt tillbaka gräsklipparen på laddstationen så kan gräsklipparen börja klippa igen.

Robotgräsklippare Knivar av stål eller med titanbeläggning?

Robotgräsklipparblad finns i två varianter. Stålblad och titanbelagda knivar. Båda bladen är 0,6 mm tjocka. Den stora skillnaden ligger i titanbeläggningen. Detta gör bladen robustare och håller dem vassa längre. Som ett resultat håller bladen i genomsnitt längre än stålversionen. Det är dock lämpligt att kontrollera bladen regelbundet. Om bladen blir slöa ska du omedelbart byta ut dem. Hur länge knivarna håller beror på hur ofta du klipper gräset, hur stor gräsmattan är och om det finns hinder på gräsmattan. I genomsnitt tar det två till tre månader innan de behöver bytas ut. Byt då också ut skruvarna omedelbart. Dessa medföljer knivarna.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att skickas samma arbetsdag. Vi skickar knivarna via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.